“Olyan megoldást kerestem arcom szépítésére, amivel látványos eredményt érhetek el, de nem kell takargatnom magam, másnaptól visszatérhetek a munkámba, de mégis nagyon hatékony. Teljes mértékben rábíztam magam a Doktornőre, aki egyrészt hyaluronsavas töltőanyagot ajánlott az arcfiatalításra, ezt mikrokanülös módszerrel egy automata injekciós pen segítségével juttatta a megfelelő helyekre, teljesen fájdalommentes volt a beavatkozás, és az eredmény: néhány nap elteltével már látszott, hogy tökéletes lett. Erről álmodtam, nagyon-nagyon örülök!!!
A bőröm állapotának javítására a Belico kozmetikumokat ajánlotta a Doktornő, melyekről azóta sem tudok (nem is szeretnék) leszokni, annyira kellemes a használatuk és eredményes!”

Palotai Ágnes

“Egy alapvetően hiperérzékeny alkatként én több szempontból is reménytelennek tűnő helyzetben kezdtem megoldást keresni arcom és bőröm lehetséges helyreállítására.
Egyik oldalról adódott a kritikus életkorhoz kapcsolódó jól ismert hirtelen, gyors és megállíthatatlannak tűnő arcbőrelváltozások sorozata, amit sajnos felfokozott egy másik – szintén bőrelváltozást okozó – és bőrhöz is kapcsolódó egészségügyi probléma megléte, ami ráadásként az alapprobléma hosszú hónapokat igénybe vevő megoldását követően is további hegeket, sebhelyeket és ráncokat eredményezett egy olyan “elhalódó, gyűrött papírhoz hasonló” bőrfelületen ami még sima vízzel való érintkezésre is allergiás reakcióhoz hasonló tüneteket produkált. Ezért nagyon összetett megoldást kellett keresnem

A megelőző egészségügyi problémával kapcsolatosan egyértelmű volt, hogy orvosi tudás szükségeltetik, a kozmetikai részterületet illetően egy nagyon alapos és komoly szakképzettség igénye merült fel, a szóba jöhető anyagok tekintetében pedig nyilvánvalóan egy kimagaslóan tiszta, bio, hipoallergén, megbízható minőségű termékcsalád. Az alapvető bizalmatlanságom fokozó tényező is kiegészítette ill. nehezítette a helyzetet: mivel 25 éve a saját kereskedelmi munkámnak is van kozmetikai érintettsége, átlagos felhasználónál jobban a dolgok mögé és mélyére látok, nagyon jól tudom miről szólnak a kiváló marketing stratégiákkal piacra dobott és bereklámozott tömegtermékek a maguk 70% reklámköltség, 20% csomagolás és 10% valami a tégelyben aránnyal.

Ilyen alapokról elindulva találkoztam a Belicoval és Beátával.

Szerencsére a problémám minden aspektusa a legjobb helyre és a legjobb kezekbe került. Beáta orvosi tudása megnyugatott a helyzetem egészségügyi vonatkozását illetően, a már első konzultáció során egyértelműen megmutatkozó mély és elkötelezett kozmetikai szakmai tudása megnyugtatott az esztétikai oldalt illetően, a Belico termékek színvonala pedig egyrészt bizalmatlanságom oldotta, másrészt a túlérzékenységemből fakadó kockázatokat nullára csökkentette.

Az ötödik kezelés után környezetemből egyre több spontán és csodálkozó megnyilvánulás is bizonyította: mások is észrevették a hihetetlen gyors pozitív változást. Az eredmény kiegészült még egy “bónusz” dimenzióval is: a “saját bőrömön” megtapasztaltam azt, hogy egy fáradt, megkínzott arcbőr megnyugvása és újbóli “élettel telítődése” miként képes egyfajta lelki megnyugvást, békét és jó érzést generálni.

Őszintén és szívből ajánlom ezért mindenkinek Dr. Szabó Beáta kozmetikai vállalkozását, a Homeodent-Medicalt és a Belico termékcsaládot.”

Szabó Olga