BELICO VITAMINDÚS MASSZÁZS

Kényeztető relax

belico_arcmasszazs

Több mint egy szokványos, arc-nyak-dekoltázs masszázs. Kényeztető, energetizáló masszázs, vitalizáló, barrier réteg helyreállító hatóanyagokkal! A kényeztető megszépülésre vágyók lazító programja vitamindús pakolás masszázzsal, anti-aging koncentrátummal!
A BELICO masszírozható, A, B, C, és F vitamin gazdag nedvességpótló és sejtmegújító maszkjának (MASK I) oligopeptidjei segítik a kollagén képződést és támogatják az azt körülvevő támasztó rostokat, lassítják az öregedés tüneteinek kialakulását. A citrusfélék illóolajaitól és a tiszta növényi olajaktól nem csak a bőr, de a lélek is megújul.

***

BELICO BLEMISH CONTROL

Arctiszító kezelés problémás bőrre

belico_arctisztito

Aknés, komedós (akár olajos, akár korpás seborrhoeás) bőrök alap arctisztító és hidratáló kezelése, széles skálájú hatóanyag kombinációjával. Megoldás problémás bőrökre, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátalanságainak enyhítése, gyulladások csökkentése, a bőr hidratálságának növelése.
A gyengéd hámoldó és bőrpuhító előkezelésnek köszönhetően a problémás bőr könnyen (akár fájdalommentesen) tisztíthatóvá válik. A gyulladáscsökkentő, összehúzó koncentrátum és faggyúszabályozó pakolás 10-15 perc alatt nyugtatja a bőrt. Az extra hidratálás (hidromasszázs) hatására a bőr kisimul, üdítően tisztává válik.

***

BELICO VADGESZTENYÉS COUPEROSA KEZELÉS

Pirosodásra, áttűnő hajszálerekre hajlamos bőrök kezelése

belico_rosacea
A couperosás és enyhén rosaceás vendégekre. Biophytex-szel és Phytotonine-val erősíti a vérerek falát, szabályozzák a vérkeringést, gyulladáscsökkentő hatású.

***

BELICO MESOTICA PEPTIDES KEZELÉS

A Mesoticának köszönhetően a tű nélküli mezoterápia új dimenziója nyílik meg: az eddig ismert hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén hatékony szérumok felhasználásával új lehetőségek nyílnak meg a szépülni vágyók előtt!
A Mesotica peptides szérumok és koncentrátumok a bennük lévő hatóanyagok szerkezete és felszívódó képessége miatt azonnali, látványos eredményt biztosítanak.
A kezelés során összeállítják a bőröd jelenlegi állapotának és a bőrtípusodnak legmegfelelőbb arányban a hatóanyagokat, így biztosítva a maximális feszesítő hatást.
Hiszünk abban, hogy ennek az eljárásnak köszönhetően drasztikus beavatkozások, és anyagi áldozatok nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr!

 

A peptides kezelés lépései:

1. lépés: arctisztítás
2. lépés: előkészítés
3. lépés: Mesotica alkalmazása: A peptid szérumok és koncentrátumok bőrbe juttatása 3 fázisban történik.

I. FÁZIS: Kiválasztják a bőrnek legmegfelelőbb szérumot. (Antiaging/Botoxeffect/Antiwrinkless)

II. FÁZIS: Kiválasztják a legmegfelelőbb hatóanyagbombát (Nano Olygo Hyal/Facelifting/Organic Silícium)

III. FÁZIS: Ebben a fázisban még specifikusabban történik a hatóanyagok bevitele a bőrbe.

4. lépés: lezárás, mélyhidratáló kezeléssel.