Cellulitkezelés

test2

A cellulit kezelésének célja a fogyókúra, vagy helyi zsírbontás során, illetve a kötőszövetben felszaporodott zsírsavak elvezetése, az anyagcsere és a nyirokkeringés élénkítése, méregtelenítő hatás elérése.
Ezt tűszúrásos és tűszúrás nélküli eljárással érhetjük el, a két módszer kombinálható egymással:
1. Cellulit elleni injekciós hatóanyagkoktél bejuttatása mikroinjekciós (mezoterápiás) módszerrel:
Simább, narancsbőrmentes bőrfelszínt eredményez a cellulitbontó injekció, melynek speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen nyirokkeringést, lerakódott toxinokat, szöveti károsodást. Megköti a lerakódott méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a kötőszövet szerkezetét.
A hatóanyagot apró, 4-6 mm mélyre juttatott szúrások formájában juttatjuk be összesen 7-12 alkalommal heti 1x-i kezeléssel helyi érzéstelenítő krém használata után.
A tartós eredmény érdekében 30 nappal a kúra után egy fenntartó kezelés javasolt. A kúra évenként ismételhető.
Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek csaknem 100%-os elégedettségről számoltak be.
Ugyanezek az injekciós feszesítő, karcsúsító, nyirokkeringést fokozó hatóanyagok dermarollerrel is bejuttathatók, ebben az esetben a kollagén indukciós (új rugalmas kötőszövet stimuláló) hatást is kihasználjuk.
Ha valaki nem vállalja, vagy nem szúrható, akkor a steril hatóanyag-ampullák gépi elektroporációs módszerrel is bejuttathatók.
Minden esetben érdemes a beavatkozásokat a 2. pontban leírt kezelésekkel kombinálni a legoptimálisabb hatás érdekében!