TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA (ELEKTROPORÁCIÓ)

belico_bioceramid

 

Kozmetikánkban az INTRACELL egyedülálló hatékonysággal bíró valódi mezoterápiás eszközzel dolgozunk egyaránt arcon és testen. Az INTRACELL készülék működése egy innovatív, non-invazív eljáráson, az (egyébként Nobel díjas felfedezésen) az elektroporációs technológián alapszik: a készülék elektromágneses hullámokkal dolgozik, melynek hatására megnyílnak a sejtmembránon a protein és aquagén csatornák, ezáltal a kívánt hatóanyag könnyedén bejut a bőr mélyebb rétegeibe (SEJTSZINTŰ HATÓANYAGBEVITEL!). A kezelés semmilyen sérüléssel, kellemetlenséggel nem jár a páciens számára, ezzel az eljárással azok is kezelhetők, akiknél a tűszúrásos orvosi mezoterápia, vagy a dermarolleres kezelés valamilyen kizáró okból nem kivitelezhető.

 

A bőr a megfelelő hatóanyagokkal történő kezelés után mélyen feltöltődik, a sejtregeneráció, kollagén képződés megindul, a sejtközötti állomány vízfelvétele megsokszorozódik.
Az eredmény rendkívül látványos, a siker garantáltan nem marad el!
Fontos! Az elektroporáció nem iontoforézis, nem ultrahang vagy rádiófrekvencia-melyekkel ez a valódi sejtszintű hatóanyagbevitel nem hozható létre!

 

Milyen problémák kezelésére használható az elektroporáció?
  • arc, nyak, dekoltázs bőrfiatalítása, rejuvenációja, liftingje (IGAZI ANTI-AGING ELJÁRÁS)
  • acnes bőr
  • pigmentfoltok
  • cellulit, striakezelés
  • helyi, lefogyhatatlan zsírpárnák: toka, has, comb, felkar….
Milyen hatóanyagokkal dolgozunk?
hyaluronsav, vitaminok, antioxidánsok, tápanyag komplexek, ásványi anyagok
Fontos!
Ezek a készítmények a professzionális hatékonyság jegyében készülnek, nem egyszer gyógyszergyárak által kifejlesztve, többszörösen magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, az anti-aging termékek a hagyományos kozmetikumokkal összehasonlítva sokszorosan intenzívebb fiatalító hatással bírnak, az ún. „probléma megoldó hatóanyagok, koktélok” pedig egy-egy bőrproblémára lettek kifejlesztve.
Az elektroporációval történő hatóanyag bevitel több, mint 95%-os hatékonyságú, szemben pl. az ultrahang kb. 40 %-os hatásfokával, nem is szólva hagyományos-nem professzionális kozmetikumok átlagosan 10% alatti felszívódásbeli hatékonyságáról.
A hatóanyagok steril, ampullázott, illetve kifejezetten mezoterápiához kifejlesztett készítmények lehetnek. Hagyományos kozmetikumok bármilyen mezoterápiával történő bevitele tilos!
A kezelés menete:
Érdemes a bőrt előkezelni valamilyen mechanikai (mikrodermabrázió, hydroabrazió), vagy kémiai  (AHA, glikolsav, béta-hidroxi sav) peelinggel, a hatékonyabb hatóanyag felszívódás és optimálisabb fibroblaszt (az irharéteg kollagén termelő sejtjei) aktivitás serkentése érdekében.
A kezelt területre a hatóanyagokat adagolva a kezelőfejjel beelektroporáljuk az anyagot, mely a páciens számára gyakorlatilag semmilyen negatív érzettel nem jár.
A kezelés végén-még ha szükséges maszkot, krémet, fényvédőt alkalmazunk.