ARGIRELINE® LIFTING EYE CARE
Mélyrétegű ránctalanító szemkörnyékprogram, botoxszerű feszesítéssel, rózsavízzel

belico_szem2

Látványos ráncfeltöltő és ráncsimító hatását high-tech bőrkiegyenlítő hatású válogatott intenzív hatóanyagainak köszönheti.
Sejtaktivitást, sejtmegújulást, kollagénszintézist aktiváló kezelés. A sejtmegújulást, sejtaktivitást szabályozó Matrixyl™ 3000 javítja a vékony szemkörnyéki bőr tónusát, csökkenti a kialakult ráncokat. Botoxszerű feszesítő hatóanyagának (Argireline®) köszönhetően blokkolja a mimikai ráncokat, ellazítja a fibrobraszt hálót.

***

BELICO STEMCELL LIFTING
EYE CARE
Növényi őssejtes, hialuronsavas revitalizáló szemkörnyék program az érzékeny, dehidratált, viszkető húzódó bőrökre

belico_szem

Látványos bőrszerkezet javító, gyorsan felszívódó hatóanyagai a kimondottan érzékeny, megfáradt, rugalmatlan, ráncos szemkörnyékre lettek összeválogatva.
Nagyon intenzív hidratáló, bőrszerkezetjavító ránctalanító szemkörnyéki kezelés. Exkluzív, modern, látványos hatóanyagai segítik az epidermális sejtek megújulását, stimulálják és védik a sejtközi mátrixot, ezáltal biztosítják az olyan sejtek túlélését és szaporodását, amik a fiatalos szép bőrért felelősek. Már 3 órával a kezelés után, akár 40%-kal csökkenthető a ráncok mélysége.

***

PHYTOSONIC™ ANTI-WRINKLE EYE CARE
Hialuronsavas, peptides feszesítő szemkörnyék program duzzadt, karikás szemkörnyékre, megereszkedett szemhéjra

belico_szem3

Látványos feszesítő hatását válogatott anti-aging hatóanyagainak köszönheti.
Feszesítő, bőrtömörítő hatású kényeztető program. Javítja a kötőszövet állapotát, csökkenti a szemkörnyéki zsírpárnákat, duzzadt könnyzacskókat. Érezhetően javít a megereszkedett szemhéj petyhüdtségén. Mikrokeringést serkentő hatásánál fogva, segíti a szemkörnyékén lerakódott salakanyagok eltávozását, halványítja a sötét karikákat.