ANTI-STRESS
35 év feletti problémás, táplálást igénylő bőrökre

belico_antistress
Hatékony és kompakt megoldás az olyan bőrökre, ahol még szükség van a bőr rendszeres kitisztítására, de igényli az extra táplálást, anti-aging hatóanyagokat. A bőrmegújító gyengéd hámlasztás és liposzómás bőrpuhítás után kitisztítjuk a bőrt. Majd utána a nyugtató-hidratáló pakolás koktélt ultrahangozzuk is.
A tápláló, regeneráló fázisban feszesítő liposzómát és anti-aging koncentrátumot juttatunk a bőrbe.

***

REGISTRIL LIFTING
35 év feletti, exkluzív, bőrsimító és feltöltő kényeztetés

belico_lifting

Extra hatékony kényeztető arckezelés beépített szemkörnyék programmal a meglévő ráncok enyhítése és a kialakulásuk megelőzésére. A teljesen bőrbarát botoxszerű Argireline®, Carnosine liposzómák kisimítják és eltüntetik a mimikai ráncokat, a peptidek fokozzák a kollagénszintézist.
A feszesítő hatóanyagokban gazdag arc-nyak-dekoltázs masszázs egy igazi pihentető kikapcsolódás. A kezelés látványosan megemeli az arcot, kisimítja a ráncokat, a búr üde, életteli és fiatalos lesz.
Kúrában alkalmazva még látványosabb! Kitűnő választás a fontos események előtt is!
Idő: 100 perc

***

GOLDEN GLAMOUR
35 év feletti királynői kényeztetés 24 karátos aranylapokkal

belico_arany

A botoxszerű hatóanyagok találkozása a 24 karátos aranylapokkal egy kényeztető exkluzív kezelés keretében.
Gyengéd enzimes bőrmegújítás, feszesítő liposzóma, kis-és nagy molekulájú hialuronsavval, szabadgyökök elleni hatóanyagokkal. A kezelés különlegességét a 24 karátos masszírozható aranylapos pakolás adja, mely után csillámlóan megújult lesz a bőr. Különleges alkalmak előtt, exkluzív ajándékként!