Dr. Szabó Beáta vagyok orvos, kozmetikus.

15 éve alapítottam magánrendelőmet a Homeodent-Medicalt, mely már akkoriban is az esztétikai fogászati ellátásokra specializálódott, kiegészítve homeopátiás és laserterápiás rendeléssel.

Majd 25 év orvosi múlttal a hátam mögött megszereztem a kozmetikai szakképesítést is, és a több mint 10 éve működő esztétikai és homeopátiás orvosi rendelőmet kibővítve létrehoztam egy kifejezetten esztétikai orvosi rendelőt, kozmetikával ötvözve.

Rendelőnkben nagy tapasztalattal és soha nem múló empátiával fordulunk a szépülni vágyó pácienseink felé. Úgy érzem, szeretnek minket, szívesen járnak vissza hozzánk, megbíznak bennünk. Komplex arcesztétikai kezelést nyújtunk, a noninvazív (nem sebészi) arcfiatalító kezelések széles palettáját az orvosi és kozmetikai kezeléseket ötvözve:

Professzionális hámlasztó eljárások, tűs (dermaroller) és tű nélküli lézeres mezoterápia, fájdalommentes mikro kanülös hyaluronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás, de aki nem szereti a tűszúrást, azoknak CW lézeres rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés a legújabb kezelésünk.

Mivel minden igényt és minden korosztályt kielégítő szépészeti szolgáltatásokra specializálódtunk, ma már úgy „tervezek” meg egy arcot, legyen szó fogpótlásról, fogfehérítésről, az arc bőrképének helyreállításáról, vagy ajak- és ráncfeltöltésről, hogy – immár orvosként és kozmetikus szakemberként – esztétikai szempontokat is maximálisan figyelembe veszek a bőr szerkezetét, vagy akár anatómiáját tekintve. Pácienseim is kérik az orvos-kozmetikai kezeléseket, melyek nálunk mindig személyre szabottak.

Egy-egy szép fogpótlás, fogfehérítés után professzionális kozmetikai kezelésen átesve évekkel fiatalodva és nagyon elégedetten távoznak pácienseim, majd térnek vissza újra és újra!

A Homeodent-Medicalt ez az orvos-kozmetikai háttérrel rendelkező, egyéni arcesztétikai szempontok figyelembevétele teszi egyedivé.

Próbálja ki Ön is!
Biztosan nem fog csalódni.

 

Részletes bemutatkozó

Dr. Szabó Beáta vagyok orvos, kozmetikus.

Általános orvosi (1992), majd fogorvosi (1996) diplomát szereztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel.
Több szakvizsgával és licence vizsgával rendelkezem. Dolgoztam a sürgősségi ellátásban, dolgoztam gyerekekkel és sebészeti rendelőben is…

Az esztétika, a szépség fogalma korán megérintett, édesanyám vegyészként sokáig dolgozott kozmetikai hatóanyagok gyártásában, gimnazistaként már használtam a kollagént és elasztint, hyaluronsavat.

13 éve alapítottam Zuglóban, nem messze az Örs Vezér tértől saját magánrendelőmet, a Homeodent-Medicalt, mely már akkoriban is az esztétikai fogászati ellátásokra specializálódott, kiegészítve homeopátiás és laserterápiás rendeléssel.

Majd 25 év orvosi múlttal a hátam mögött megszereztem a kozmetikai szakképesítést is, majd a több mint 10 éve működő esztétikai és homeopátiás orvosi rendelőmet kibővítve létrehoztam egy kifejezetten esztétikai orvosi rendelőt kozmetikával ötvözve.
Mai napig is aktívan továbbképzem magam úgy a professzionális kozmetika, mint az esztétikai orvoslás területén és aktívan dolgozom professzionális kozmetikai kezeléseket végezve.

Egyetemi éveim óta foglalkozom komplementer gyógymódokkal. Homeopátiából egyetemi akkreditált vizsgával rendelkezem (2000), rendszeresen oktatok kozmetikusokat, orvosokat különböző területeken. A homeopátián belül évek óta használom a Schüssler arcdiagnosztikát és a Schüssler sókat, majd először homeopátiás orvosi mezoterápiát tanulva úgy éreztem kiteljesíthetem tudásomat a szépség szolgálatában, nem csak a fogak, hanem az egész arc területén.
Több mint 20 éve dolgozom lágylaserrel, foglalkozom szájüregi laserakupunktúrával.

Majd 25 év orvosi tapasztalattal a hátam mögött nagy tapasztalattal és soha nem múló empátiával fordulunk a szépülni vágyó pácienseink felé. Úgy érzem, pácienseink szeretnek minket, szívesen járnak vissza hozzánk, megbíznak bennünk. Komplex arcesztétikai kezelést nyújtunk, a noninvazív (nem sebészi) arcfiatalító kezelések széles palettáját az orvosi és kozmetikai kezeléseket ötvözve:

Professzionális hámlasztó eljárások, tűs (dermaroller) és tű nélküli lézeres mezoterápia, fájdalommentes mikro kanülös hyaluronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás, de aki nem szereti a tűszúrást, azoknak CW lézeres rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés a legújabb kezelésünk.

Mivel minden igényt és minden korosztályt kielégítő szépészeti szolgáltatásokra specializálódtunk, ma már úgy „tervezek” meg egy arcot, legyen szó fogpótlásról, fogfehérítésről, az arc bőrképének

helyreállításáról, vagy ajak- és ráncfeltöltésről, hogy – immár orvosként és kozmetikus szakemberként – esztétikai szempontokat is maximálisan figyelembe veszek a bőr szerkezetét, vagy akár anatómiáját tekintve.
Pácienseim is kérik az orvos-kozmetikai kezeléseket, melyek nálunk mindig személyre szabottak.

Gyakran egy-egy szép fogpótlás, fogfehérítés után professzionális kozmetikai kezelésen átesve évekkel fiatalodva és nagyon elégedetten távoznak pácienseim és térnek vissza újra és újra!

Dr. Szabó Beáta
orvos, kozmetikus
anti-aging specialista, mezoterapeuta
lézergyógyász, alakformáló testkozmetikus