Kiknek ajánljuk a rádiófrekvenciás kezeléseket?

 

A rádiófrekvenciás arc- és testkezelések bámulatos eredményt nyújtanak a bőrfiatalítás és -feszesítés terén. A nagyfrekvenciájú hullámok biztonságos módját nyújtják a megereszkedett bőr feszességének, a bőr rugalmasságának visszaállításához.

Nagy előnye, hogy kés nélküli bőrfiatalítás érhető el használatával elsősorban a bőr tónusának fokozása terén.

Kiknek ajánljuk?

Mivel a rádiófrekvenciás kezelőfej fájdalom nélkül juttatja az energiát a bőrbe, így ez a kezelés különösen alkalmas azok számára, akik fájdalommentes eljárást keresnek bőrük fiatalításához. A kezelés során hatóanyagot nem juttatunk be, a kötőszövet felmelegedése a kollagénrostok feszesítését célozza.

További nagy előnye, hogy műtét nélküli fiatalodás érhető el a kezelések során.

A rádiófrekvenciás kezelések hatása gyakorlatilag azonnal látható eredményt hoz, így ajánljuk azoknak is, akik gyorsan szeretnének látványos változást, látható sérülések nélkül.

Milyen bőrproblémák esetén alkalmazható eredményesen?

  • Feszesítés: a rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa,  növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen egyaránt.

  • Toka kisebbítés

A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

Hosszú távú eredmények érdekében mindenképpen kúraszerű kezelés ajánlott, igény szerint kiegészítve egyéb módszerekkel, pl. hatóanyag bejuttatással.

Kiknek ajánljuk a rádiófrekvenciás kezeléseket?